Welke diensten biedt een slotenmaker aan?

Een slotenmaker is een professionele technicus die gespecialiseerd is in het repareren van sloten en sleutels, een nieuwe autosleutel kan snijden en programmeren op de computer van de auto, toegang kan krijgen tot deuren, kluizen, ramen, auto’s en commerciële zaken, alles wat werkt op sloten en sleuteltumblers systeem.

Welke diensten biedt een slotenmaker aan?

De meeste slotenmakers bieden een breed scala van commerciële, residentiële en automotive diensten.

Vervanging van de autosleutel

Wist je dat er een startonderbreker chip in de meeste autosleutels zit? De sleutel van de startonderbreker werd uitgevonden in 1986. Het is een anti-diefstal systeem om een auto tegen wordt gestolen te beschermen. Als je uit je auto wordt gesloten of je autosleutel verliest, zal een auto sleutelmaker je kunnen helpen om een nieuwe sleutel te snijden die het vin aantal van de auto volgt. Voor een autosleutel reparatie kun je terecht bij uw-sleutelspecialist.nl/.

Ontstekingsvervanging

Als de ontsteking van je auto is gebroken of beschadigd, is een reparatie of vervanging nodig. Je wordt ook geadviseerd om een ontstekingsvervanging uit te voeren als iemand anders je autosleutels ongeoorloofd in bezit heeft. Dit kan je auto blootstellen aan diefstal.

Het slot van het autoportier wordt vervangen of opnieuw gesloten.

Als iemand een sleutel voor je autodeur heeft, kan een professionele slotenmaker je helpen bij het vervangen van de sloten van de autodeuren of het heropstellen van de sloten om te voorkomen dat oude sleutels de autodeuren ontgrendelen.

Slotinstallatie

Een slotenmaker creëert ruimte voor een nieuw slot en past het nieuwe slotmechanisme aan de originele deur aan.

Reparatie van het slot

In het geval van een kapot slot weet een professionele slotenmaker de situatie te beoordelen en een oplossing te bieden die je een perfect functionerend slot oplevert. Als sommige onderdelen kapot zijn, zal de slotenmaker deze proberen te repareren of vervangen als dat het geval is om je huis of bedrijf te beschermen.

Lees ook: Boek een vakantiepark tripje voor de kerstvakantie!