Voordelen van het gebruik van duurzame renovlies behang

Renovlies behang – ook wel glasvezelbehang genoemd – is een van de meest milieuvriendelijke en duurzame coatings voor wanden.

Renovlies behang is een soort doek van glasvezel. Glasvezel is een natuurlijk materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van dolomiet, soda, silicazand en kalk. Eerst worden onderdelen van het bovenstaande glas geproduceerd, die vervolgens bij een temperatuur van 1200 graden getrokken vezels van verschillende vormen en diktes, en van de resulterende strengen op hun beurt, weefsel weven .

De voordelen van renovlies behang

Lees hieronder de vele voordelen van renovlies behang.

  • Milieuvriendelijk afwerkingsmateriaal verrotting niet, groei van bacteriën, schimmel. Op de kwaliteiten vergelijkbaar met gewoon glas.
  • Duurzaam en slijtvast materiaal, het leven van 30 jaar oud, is bestand tegen chemisch agressieve omgevingen, waardoor u alle huishoudproducten kunt gebruiken. Ontworpen glazen wand voor het schilderen, dus bij de keuze van reinigingsproducten moet men zich laten leiden door de kwaliteit van de verf.
  • Verzamelt geen statische elektriciteit, zodat het geen stof aantrekt. Geen licht in het geval van contact met het vuur geeft geen giftige stoffen af.
  • Creëert een gezond klimaat, omdat dit materiaal een lusvormige structuur heeft die vergelijkbaar is met de structuur van een gebreide trui, en het zorgt voor een vrije stroom van waterdamp.

Wat is het verschil tussen het glasvezel doek en het glasvezel behang?

Glasvezel behang is de basis van non-woven, op willekeurige, chaotische wijze aan elkaar gelijmd. Verf glasvezel meestal gebruikt voor het schilderen , dit materiaal is goed verbergt de verschillende oppervlakken gebreken – scheuren en krassen , de muren zien er als nieuw .

Lees ook: 2 redenen waarom diamond painting goed voor je geest is