De belangrijkste voordelen van Office voor bedrijven

Efficiëntie is zo belangrijk voor bedrijven. Naadloos kunnen creëren, samenwerken en communiceren maakt elke organisatie effectiever. Toegang hebben tot productiviteitstools waarmee mensen hun werk gemakkelijker kunnen doen – en overal vandaan – maakt organisaties wendbaar en stelt hen in staat te concurreren in hun sector.

Office 365 is de productiviteitssuite van Microsoft met tools als Word, Exchange, Excel, SharePoint, Teams en meer. Omdat Office 365 cloudgebaseerd is, is de volledige ervaring overal toegankelijk, op elk apparaat, zolang ze maar online zijn.

De tools in Microsoft Office 2019 Professional Plus vullen elkaar aan en werken naadloos samen, dus het is een must-have voor elk bedrijf.

Hier zijn een aantal belangrijke voordelen van Office 365.

Overal toegang tot bestanden

Met Microsoft Office 2019 kan jouw organisatie alle bestanden opslaan in de cloud. Dit betekent dat ze toegankelijk zijn op elk apparaat, vanaf elke locatie met een internetverbinding. Voor organisaties waar mobiel werken essentieel is, is het van onschatbare waarde om toegang te hebben tot alle apps en bestanden die je nodig hebt wanneer je niet op kantoor bent.

Veilige cloud-opslag

MS 2019 is een volledig beveiligde omgeving met robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals twee-factor authenticatie, die ervoor zorgt dat onbevoegden geen toegang tot jouw bestanden hebben als ze toevallig op jouw apparaat komen. Dankzij bedreigingsdetectie en anti-malware worden bedreigingen onmiddellijk geïdentificeerd en tegengehouden, wat vooral belangrijk is voor organisaties die met vertrouwelijke gegevens of informatie werken. Het gebruik van Office 365 betekent dat jouw bedrijf vrij is om te werken zonder zorgen over de beveiliging.

Automatische upgrades

Alle essentiële apps zoals Word, Excel en Outlook zijn inbegrepen en werken online zonder dat je software hoeft te installeren. Upgrades worden automatisch uitgevoerd op vooraf bepaalde intervallen, dus je hoeft je geen zorgen te maken of je wel op de laatste versie zit; dat gebeurt automatisch. Je hoeft ook geen nieuwe software te kopen, want updates zijn inbegrepen in het abonnement voor jouw Office-licenties.

Lees ook: Hoe kun je veilig gebruik maken van een taxidienst?