5 benodigdheden voor jouw laptoptas

Er is een heleboel wat in laptoptassen gegooid kunnen worden (naast de laptop en het netsnoer), maar wat zijn de dingen die echt nuttig zijn die je er in kunt stoppen? Ik denk aan dingen die niet veel gewicht toevoegen, maar waarmee je wel veel waar voor jouw geld krijgt. Hoewel ik veel meer meeneem dan deze vijf dingen, zijn dit de dingen die ik zou kiezen, als ik alleen mijn laptop, het netsnoer, en vijf dingen mee moest nemen.

Inklapbare laptopstandaard

Voor het koel houden van jouw laptop en hem op de juiste hoogte zetten voor het werk, is een opvouwbare standaard perfect.

Flash drive(s)

Ik heb altijd minstens één flashdrive bij me (twee zelfs), maar in mijn laptoptas zorg ik ervoor dat ik er daar ook een paar heb. Voor mij is “een paar” 6, maar een goede schijf van 8 GB is voor de meeste mensen perfect.

Draagbare stroomconvertor

Ik gebruik een model met drie stopcontacten, dat ook een paar USB-poorten heeft voor het opladen van telefoons en dergelijke. Niets maakt sneller vrienden in een overvol koffiehuis, op een luchthaven of op een conferentie, dan een kleine stroomconvertor tevoorschijn te halen om meer stopcontacten aan te bieden aan laptopgebruikers met een tekort aan stroom.

Oplaadkabels voor jouw telefoon

Ik heb altijd een standaard iPhone/iPod/iPad kabel in mijn tas. Als ik hem niet nodig heb om op te laden of bestanden over te zetten, is de kans groot dat iemand anders dat wel nodig heeft. Als jouw telefoon een speciale kabel nodig heeft (geen iPhone of miniUSB) is het essentieel dat je die bij je hebt. Iemand vinden met een iPhone of miniUSB kabel is gemakkelijk, maar een speciale kabel? Niet zo gemakkelijk.

Hoofdtelefoon

Ik heb de hoofdtelefoon die bij mijn iPhone zat altijd in mijn tas, zodat ik op een lawaaierige plaats naar muziek kan luisteren, gemakkelijker oproepen kan beantwoorden, een ZOOM-gesprek kan voeren, of zelfs een beetje lichte podcast-opname kan doen.

Lees ook: 3 Therapeutische voordelen van diamond painting